Om jag fick fixa din midsommar…

Då skulle jag bjuda på en stor kanna Pimms som fördrink, se HÄR.
Minispett med vattenmelon, feta och mynta och härliga krustader (den med getost och fikon). Se HÄR.
Jessicas blinier – kanonförrätt! Se HÄR
Räksallad med melon och parmesankräm, lätt och smakrikt. Se HÄR
Lax på saltbädd. För att det är lätt som en plätt och resultatet blir saftigt och så ljuvligt gott. Dessutom räcker en sida till många. Se HÄR
Skaldjurspaj för att den kan ätas kall med fördel och är så mumsig förstås! Se HÄR
Den här Jordgubbscheesecaken, den gjorde jag förra midsommar och använde bara svenska jordgubbar. Så otroligt god, se HÄR.

Linda

2 kommentarer

  1. Hej och tack ff6r titten hos mig.Midsommar firar man nog kaknse litemera ne4r barnen e4r sme5. Fast jag gjorde det nog inte de5 heller.Jag ser att du har en likadan kamerasom jag nyss har kf6pt via ne4tet ochve4ntar hem till veckan. Den kameranhar fe5tt je4ttefina omdf6men i tester.c4r du nf6jd med din och har du ne5gratips till mig?He4lsningarstrf6mma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *