Pineberry?

Den här lilla plantan följde med mig hem från plantmarknaden idag. Det är Pineberry, en ny sorts jordgubbe som är vit med röda prickar och smakar ananas!! Det låter så mysko att jag bara var tvungen att köpa den. Man tror det när man ser det och smakar….Någon som har smakat pineberry?

Linda

0 kommentarer

 1. Vad är det här för spännande bär? Är den på riktigt?

  https://bakasockerfritt.blogg.se/

  Svar:
  Ja, det verkar vara sant. Plantan var rätt skruttig, vi får se om det blir några gubbar. Men tydligen så är det sant. Jag känner mig också skeptisk. Återkommer med resultat såklart!
  Linda /Matstugan
 2. Hej! Hoppade in på din blogg och läste om dessa jordgubbar. Fick du några gubbar på plantorna – och hur smakade dem i så fall?

  Jag får utslag av röda jordgubbar och har hört att jag ev kan klara av att äta dessa ananasgubbar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *