Bloggare – Midsommartävling för er!

Glöm inte att det är tävling för alla bloggare, alltså inte enbart matbloggare!! Sista datum att publicera och länka är 22/6. Du kan vinna restaurangcheck och kokböcker – Det låter väl inte så dumt! Du behöver inte skriva recept utan bara på ett roligt sätt visa ett roligt matupplägg för midsommar (se nedan för instruktioner)!

Vilken mat serverar du på midsommarafton? Gör du buffé, 3 rättersmiddag eller blir det smörgåstårta till gästerna?


I samarbete med Arla så har jag fått äran att tävla ut ett fint sommarkit genom en rolig tävling på tema MIDSOMMAR.Vill du vara med så skriver du ett inlägg på din blogg där du berättar – gärna med bilder, videoklipp eller något annat kreativt, vad du äter/serverar på midsommarafton.Det mest innovativa/kreativa/mest spännande bidraget vinner ett trevligt sommarkit från Arla innehållande en restaurangcheck värd 500 kr samt 2 kokböcker.


För att tävla: skriv ett inlägg enligt ovan samt länka till detta tävlingsinlägg. Behöver du inspiration kan du bland annat hitta: Midsommarmat, midsommarmeny, sill och en massa andra goda recept på Arla.se.
Lämna en kommentar i detta inlägg med en länk till ditt inlägg – senast den 22 juni ska ditt bidrag finnas med.


En jury från Arla kommer sedan att välja ut vinnare där även ett 2:a och 3:je pris, i form av varsin kokbok, kommer att utses.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *