Entrecoten ligger i marinaden…

SVERIGES NATIONALDAG!
Har ni en fin Nationaldag? Här är vädret otroligt växlande ömsom småregn ömsom strålande sol! Eftersom det är helgdag så har jag tänkt att det ska bli lite extra gott till ikväll. Jag har precis lagt en stor bit av ICAs BBQ Selection Entrecote i en marinadpåse (himla praktiskt! Man köper påsarna med marinad i, lägger i köttet och försluter). Självklart står det en kaka med flädersmak i ugnen. Den ska få en god kräm till också innan den är klar.
Nu måste jag ner på ett långt pass i källaren och röja upp lite större kläder till Magda och Annie och annat ditt och datt medans vilddjuren är på annat håll.
Ikväll ska ni få en massa gott här på matstugan, så kika in ikväll.
Vad gör ni en sån här dag?
KRAM!
Linda

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *