Dessa superfrasiga snurror med pesto och härligt smält mozzarella är perfekta till allt: på buffébordet, till soppan, salladen, som snacks till fördrinken, mellis osv. FARLIGT GODA är de dessutom, som chips, börjar man äta så är det svårt att sluta…
Du behöver
1 Färdigköpt smördeg (helst i form av rektangel)
½ burk pesto
125-160 g mozzarella
Gör så här
Sätt ugnen på 225 C
Rulla ut smördegen. Bre på peston ända ut på degen. Strössla ut riven mozzarella. Rulla ihop från den längsta sidan så det blir en rulle. Skär som bullar.
Lägg på plåt med bakplåtspapper. In i mitten av ugnen sådär 15 minuter.
Ps. Ta loss rätt så direkt från det att de kommer ut annars fastnar de då osten svalnar och stelnar.
Fredagsgott! Defintitivt!
,
Ps. De går jättebra att frysa och sedan värma i ugnen, de behåller frasigheten!
Ps. De går jättebra att frysa och sedan värma i ugnen, de behåller frasigheten!
Så gott med frasiga snurror! Kram
Gud vad gott! Och det ser verkligen lyxigt ut också, fast det är så pass enkelt! Det är de bästa recepten tycker jag 😉