Om ni undrar vad jag pysslar med just nu?

Jag lägger in kategorier till matstugan!!! Titta i kolumnen till höger så får ni se. Det är VÄRSTA PUSSLET, jag flyttar hit och dit, lägger till en ny kategori, tar bort en kategori, ändrar namn på en tredje!

Skälet är såklart att det måste bli lättare att hitta. Det har nu blivit så många recept att det är svårt at hitta genom att endast klicka in på de 6 kategorierna högst upp. Så de kommer bli mer eller mindre tomma, till fördel för en massa andra mer specifika. Hoppas ni gillar det! Om ni har något förslag så SHOOT! Tycker ni något är felpalcerat så hör av er, eller om ni vill säga något annat.

Jo, ni skulle kunna hjälpa mig med en klurighet. Vad är blåbärspaj och äppelpaj? Är det ”Bakat” eller ”Dessert”? Eller ska det höra till en egen , t ex ”Frukt och bär”?

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *