För barn som vill känna sig som mästerkockar…

Så kan man göra en liten kokhörna. Jag har gjort så att då man har någon kryddburk som blivit för gammal (vilket händer mig ganska ofta), så lägger jag den i Annies hink med köksredskap. Både hon och inte minst hennes vänner älskar att stå vid den lilla spisen och ösa i kryddor som de blandar med lite vatten i kokkärlen.

Man kan slänga i allt möjligt där som blivit gammalt, för barnen älskar att röra runt med ”Riktiga saker”. Jag får t o m lite gamla kryddburkar av vänner för att lägga ner i Annies hink. Det är verkligen en succé med dessa gamla kryddor.

Jag kan säga att det här var bara början! Jeeeee vad jag hade att städa på kvällskvisten, men det är det verkligen värt, för de tycker det är så roligt att få härja runt i kökshörnan och blanda hejvilt.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *