Urban Deli lunch

Lånad bild från Urban Deli

Idag åt jag lunch med Madgas Gudmor Leontine. Har länge velat gå till Urban Deli här på Söder i Stockholm för jag har hört så mycket gott om restaurangen. Det är verkligen ett trevligt ställe och min fisksoppa var kanongod. Urban Deli är coolt som ställe då det är restaurang, bar, deli, juicebar och butik. Riktigt bra hängställe.

Ville visa er deras suveränt goda lemonad som ni måste testa om ni kommer hit, lite dåligt foto tyvärr. Jag var rätt upptagen med att titta till Magda stumpan….

…Som satt i en barnstol förvisso, men med de höga borden så hamnade hon långt under bordet. Rätt svårt att mata henne och sig själv. Såg lite lustigt ut. Bara så ni inte tror att stackaren fick sitta där ensam under bordet och titta in i väggen så kan jag berätta att jag och Leontine gav upp och tog henne i knäet efter ett litet tag. Här tycker jag nog att Urban Deli skulle kunna lösa det på annat sätt. I övrigt verkar det väldigt barnvänligt med en toppenmeny även för barn.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *