Lunch och efterrätt med kollegor och bebisar

Idag hade jag bästa kollegorna Moa och Ludvig här med sina små. Faktiskt jätteroligt att vi umgås lite såhär utanför jobbramarna. Jag umgicks egentligen inte med någon av dem innan jag var mammaledig, därför är det extra roligt att vi genom att vi fått barn ungefär samtidigt börjat ses (tycker jag iallafall).
Det blev min långkokta chili med choklad mm i, se HÄR. Till efterrätt vit chokladmousse med färska frukter och liten chokladbiskvi – och kaffe såklart!! Chokladmoussen är verkligen en quick fix dessert. Här kommer receptet om du vill testa.
Du behöver
100 g vit choklad
1 dl vispgrädde
1 dl kesella
Gör så här
Smält chokladeni vattenbad. Vispa under tiden grädden. Då chokladen är smält blandar du den med kesellan. Rör ner grädden. Ställ i kylen minst två timmar.
Ps. Miniglasen är från IKEA och kostar ingenting i princip, perfekta att ha en miniefterrätt i. Fatet har min underbara moster gjort, se HÄR för hennes fina keramik.
Huvudpersonerna!
Om ni undrar vad det var som var roligt så var det inte jag utan Moa som var den roliga.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *