paprikachips – nam! nam! nam!

Jag är såååå sjukt svag för chips och här har ni mina favoriter: Lidls paprikachips. Så farligt goda. De kostar sådär 9 kr påsen och de är nog inte nyttiga någonstans. De verkar inte vara friterade i någon bra olja, men ibland måste man faktiskt få vara BARA onyttig. Det här är min grej. Så ikväll blir det en heeeeeel påse rätt ner för det är jag så värd, inbillar jag mig iallafall 🙂

NAM NAM NAM
Paprikachips verka vara lite sötade också, för de har en lätt söt smak, som jag tycker passar perfekt med det salta och parikapulvret.

Jag fattar inte att inte någon av de stora chipstillverkarna har paprikachips. Då jag är i Tyskland eller Schweiz så äter jag alltid paprikachips och tar alltid med mig hem (även om jag sällan lyckas få hem dem okrossade).

Vad tycker ni? Funkar inte paprikachips den svenska marknaden?

Linda

0 kommentarer

  1. Ja, ibland blir man riktigt sugen på chips! Och det är du värd! Jag tror att jag aldrig smakat på paprikachips. Ha en bra söndag, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *