Myslunch på Dieselverkstaden i Sickla

Bild lånad av Bambi
Bild lånad av Bambi

Ett av mina favorithäng i Stockholm är Dieselverkstaden, så barnvänligt på alla sätt. De har ett toppenbibliotek som ligger i anslutning till caféet där det finns en stor barnhörna. Gillar man inte barn så ska man definitivt inte gå till Dieselverkstaden för där kryllar det alltid av barn.

Igår var det ett extra favorithäng där eftersom vi hängde med RM och lilla Leah. De har ett café som drivs av Lotta Voltaire, så massor med gott och maten är genomtänkt. Jag åt vegetarisk lasagne och RM tomatsoppa. Barnen fick köttbullar och då var de uppträdda på ett spett och lite grönt och bra bröd till. En liten anekdot är att Josephine Bornebusch faktiskt jobbade i caféet för några år sedan.

Blir alltid så glad av att träffa RM. Hon hade dessutom med sig gulliga saker till mig, bl a från New York. Barnen härjade omkring på Dieselverkstaden, och det är precis som det ska vara! De sprang runt runt runt! Det bästa är att det är helt ok att göra just det på Dieselverkstaden.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *