Vilken hääärlig helg

Jag hade en sån fin helg fylld med en massa underbara människor, mat, bak och skratt! Min bror sov över hos oss med sin Matilda. De är de gulligaste man kan tänka sig. Matilda sydde med otroligt mycket tålamod en kudde till Annie, de busade med Annie och då de skulle gå blev Annie helt förstörd och vägrade säga hejdå. Min bror som är världens världens bästa satte sig då ned med henne och lockade henne att le igen medan jag och Matilda stod och snyftade i hallen över att han var så fin med henne.
Jag lagade fläskfilé i dragonssås och till efterrrätt blev det…
…nougatmousse och dessutom kom min härliga granne förbi lagom till desserten och tog Magda som om hon inte gjort annat. Dessutom bestod lördagen av myyyys med min bästis och guddotter som nu äntligen är hemma från New York. Så otroligt härligt att ha henne och guddotter hemma. Superhelg alltså!
Jag har en massa recept att lägga upp nu från helgen!

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *