Om ni är sugna på brunch

…och bor (eller hälsar på) i Stockholm, så rekommenderar jag verkligen brunch på Berns Asiatiska. Ni måste förstås tycka om asiatisk mat också. Det är en asiatisk brunchbuffé med massor av läckra dumplings, asiatiska sallader och röror, sushi, ostron, soppor, kött, vårrullar. Så otroligt otroligt gott! Jag tog om oändligt många gånger. Den är väldigt populär så se till att boka innan bara!!! (Jag bokade via nätet, från deras sida)
Vi var där i söndags, dan efter lyxmiddagen med Filip Fastén. Så det blev verkligen en riktig lyxätarhelg. Det var jag och två av mina absolut närmsta vänner. Vi tre gör så att när någon av oss fyller år så bjuder vi ut födelsedagsbarnet på mat istället för att ge present. Vi fyller precis perfekt utspritt över året dessutom: januari, juni och augusti. Även om det ibland går väldigt lång tid mellan det att vi ses så har vi dessa tre hållpunkter då vi kan chit chatta om allt och uppdatera (även om det just denna gången är så att jag träffat dessa två i stort sett varje vecka under den senaste tiden)
Lilla Molly fick följa på brunchen. Erika har två döttrar precis samma ålder som mina och Lottas adopterade dotter kommer till Sverige närmre sommaren! Så de kanske kan ha sina egna tjejträffar i framtiden:-)
Makalöst läckert dessertbord!
Här gick det inte att tänka på vikten inte!
Men sötbordet är internationellt och helt underbart, finns allt: fudge, småkakor, cheescake, chokladmousse, pannacotta, det var bara för bra! Jag åt och åt och åt! Det var förra helgen det, sen har jag varit mätt hela veckan, men det var det värt!

Linda

0 kommentarer

  1. Åh, där skulle jag också gärna äta brunch! Och annars också besöka alla mysiga caféer som finns i Stockholm! Kram

  2. Hej LInda

    var göör länge sedan som jag tittade in hos dig oj vad du har hunnit med saker,måste vart jättekul att ha en kock hemma i sitt kök.Jättefina bilder.Jo kommer du ihåg när jag frågade dig om marmor plankorna nu är mina klara :)Använde dem till ostbrickor i helgen mina är vita.Ps kul att du gick i final i vaniljtävlingen också måste jag säga.Ha det så bra så länge.

    Kram sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *