Jag gick till final!!!!

JA, TACK VARE ER så gick jag till final i Vaniljimportens tävling där man ska bidra med sitt bästa vaniljrecept. Jag var en av åtta bloggar som fick flest nomineringar. Tusen miljoners tack för stödet! Det betyder mycket mycket mer än något annat faktiskt. Ni kan inte ana vad glad man blir för varje person som i kommentarsfältet skriver att de nominerat mig och matstugan, eller de som inte har skrivit något men uppenbarligen tagit sig tid till att nominera mig.

Vad händer nu? Jo, jag ska mellan 6 och 12 februari lägga in ett inlägg på min blogg som är mitt vaniljrecept i tävlingen, sen kommer alla som nominerat bloggar få ett mail att de nu kan rösta på det receptet de tycker verkar bäst. Sen avgörs vinnaren, så nu kör vi!!! Jag har två vaniljrecept som jag står och velar mellan….SVÅRT!!

Ps. Alexandra från Kärlek på tallrik – Tack för din röst också, har inte glömt den söta du;-)

Linda