Klick klick klick

>
Jag har klickat hem en och annan grej från Campadre idag på morgonkvisten. En så gullig silikonform i brons och en springform med keramikbotten. Tyvärr fanns den bara kvar i grått (lite trist färg) men jag behöver verkligen den här. Det som är toppen är att sidan är löstagbar och själva botten är snygg keramik istället för de teflonaktiga formarna där man inte kan anvämda vanlig kniv till att skära för att man då förstör botten och de är heller inte så snygga att servera på. Den här är kanon och man kan göra allt i den: cheesecake, glasstårta osv osv, se den här you tube filmen så får ni själva se

De säljer även den här mackapären till bra pris. Den har jag sedan länge och den är kanon! Man kan t ex lägga i några chokladbitar och sätta in den i mikron så chokladen smälter och sen är det bara att spritsa ut.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *