Matstugan vann tävlingen Det Bästa Vita Julbordet!

Kan ni tänka er! Jag vann faktiskt! Ni kan gå in HÄR för att se det själva. Jag har läst det sådär 10 gånger själv, tänker att det kanske står något annat namn om jag går in en gång till. Men så här står det faktiskt:

Matstugan skapade Det bästa vita julbordet

Linda Raberg med bloggen Matstugan (länk) vann i tuff konkurrens Svensk Fågels tävling om att skapa det vackraste, läckraste och smakfullaste vita julbordet. Utmaningen var att byta ut de traditionella mer feta råvarorna och istället använda kyckling eller kalkon. Juryn som bestod av kocken Filip Fastén (känd från TV4 Mitt Kök), stylisten Tina Hellberg och Svensk Fågels vd Maria Donis hade ett tufft jobb att utse vinnaren, konkurrensen var stenhård. Linda vinner ett hembesök av Filip Fastén som kommer att laga en kycklingmåltid tillsammans med Linda i början på det nya året.

Tävlade gjorde: Linda Raberg med bloggen Matstugan », Emma-Lou Pesonen med bloggen Emma-Lou », Hannah Graaf Karyd med bloggen Bloggfamiljen och Tina Johansson – från TV-programmet Familjen Annorlunda med bloggen Tiobarnsmamma ».

Tjohooooo vad glad jag är!!!!!! Vilken julklapp!

Linda

14 kommentarer

  1. Grattis Linda! Du är helt fantastisk! Men med den maten var vinsten ett faktum! Ha en riktigt god jul, stor kram!

  2. Hej linda,

    grattis till vinsten, vad roligt!

    jag får bjuda in dig och cecilia på tryffel-edamame-gyoza i januari! Ha en härlig jul.

    kram

  3. Stort grattis till dig, du förtjänar vinsten! 😀 SJälv kom jag tvåa, men hade hellre vunnit, höhö 😉 GRATTIS återigen! Kram

  4. Nej men ÅÅÅÅH vad roligt! Du är ju SÅ duktig! Med den korta tiden är det ett mirakel att få ihop någonting alls, och du lagade fullt med fantasifulla och härliga rätter, du är SÅ värd vinsten! GRATTIS 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *