Sneak preview på det färdiga ”Det bästa vita julbordet”

Precis nu har jag fotat allt klart…pust pust pust! Hoppas ni gillar det, jag är helt blind nu för allt: Alla rätter lagade minst två gånger, bordet dukat 58 gånger, allt upplagt, allt nedpackat, köket städat, alla recept nedskrivna, bilderna överförda till datorn och rubb och stubb ivägskickat. Så nu är det upp till en jury att bedöma recepten och dukningen. Hur det än går så känner jag att jag har gjort mitt bästa, kunde inte göra mer. Allt smakade faktiskt också riktigt mumsigt gott. NÖJD!

Alla recept på kalkon och kycklingrätterna kommer givetvis här på bloggen under veckan. Dessutom kommer sidorätterna som potatis- och jordärtskocksgratängen, den kryddiga äppeldrickan, såser och sallader.
Vilka färger! Älskar granatäpple.

GOD NATT!
HÖRS IMORGON!

Linda

0 kommentarer

  1. Stort lycka till från mig! Du har gjort helt fantastiska rätter, och jag ser fram emot recepten! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *