Julbord på IKEA – Vad tror ni om det?

Provsmaka IKEAs julbord med Tina Nordström

Jag är så sugen på att testa IKEAS julbord. Det är Tina Nordström som är årets julbordskock. Det bådar gott! Det ska vara ett traditionellt julbord men med lite ’rockiga smaker’ t ex så är julskinkan kryddad med stjärnanis och Ris a la Malta med mynta- och solrosströssel och hon har gjort en Ramlösasill dessutom. Låter rätt spännande, men man får inte ta ut svängarna FÖR mycket då det är julmat tycker jag.

Det serveras fram till 23 december från kl 15 varje dag. Om man är Family medlem så kostar det 99 kr!! Annars 199 kr.

Om det är någon som har testat så snälla berätta vad ni tyckte!

Linda

0 kommentarer

  1. Vi provade i onsdags och det var väl inte riktigt vad vi hade förväntat oss, hade nog alldeles för höga förväntningar… Inget som stack ut vad gällde smakerna direkt, ganska tamt och blekt. Men det är väl kanske inte så lätt när det ska passa så många olika människor i smaken. Godast var nog sirapsfläsket och revbenen.

    Provar du ser vi fram mot vad du tyckte, alltid kul att höra andras åsikter.

    Ha en fin helg.

  2. Jag var där med mina föräldrar för ett par dagar sedan. För vegetarianen i gänget (jo ,jag) så fanns där INGENTING. Jag fick äta pasta med ratatouille istället, men det var gott det också, jag hade inte riktigt räknat med att det skulle finnas något för mig. Mamma och pappa var dock mer än nöjda, och för det priset fick de verkligen mycket för pengarna! Jag tyckte att allt såg väldigt traditionellt ut, och mina föräldrar nämnde ingenting som de tyckte stack ut, så det kan man ju tycka är både bra och lite tråkigt – hur man nu vill se på det 🙂 Jag håller med mårtenssons, prova och skriv vad du tycker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *