Hello Kitty kakor

Jag och Annie bakade de sötaste Hello Kitty kakor som du kan tänka dig! Hon fick kitet med allt i från en vän till mig. Tyvärr är det köpt i Barcelona, men har du barn och ser det någon annanstans så KÖP! Det var så uppskattat och så rolig bakning.

Så här fint kom det förpackat. I fanns pulvermix till kakor, glasyr, 2 formar och ark med små Hello Kittisar och rosetter (ätbara) som sattes på glasyren.

De söta formarna

Att baka och laga mat med Annie är bland det roligaste jag vet. Men man måste verkligen ha tålamod och låta köket bli ett katastrofområde då barnet/barnen är med. Annie är nu så intresserad av allt som har att göra med matlagning och baka och hon kan så mycket. Det senaste hon lärt sig är att knäcka ägg, men visst hamnade äggen ett antal gånger på golvet innan det blev rätt. Man måste se det hela långsiktigt och vad gör det väl att man får ta fram dammsugaren och moppen och att halva påsen mjöl användes istället för 2 dl (och att en del av mjölet satt i hennes hår).

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *