Uppskattad Thaipanna

Quick fix thai! Fick hem en sådan här finfin kastrull med smått och gott. Det gick verkligen snabbt att göra den. Vi stekte på 2 kycklingfileer i bitar tillsammans med broccoli och paprika. Sen var det bara att tillsätta burken. Jag var lite orolig att det skulle vara för starkt för Annie, men hon åt som bara den. Hon bad flera gånger om mer sås. Vi tyckte alla om den och jag kommer göra den igen. Kanske plussa på med en handfull cashewnötter.

Om ni går in på Arla.se så kan ni vinna en resa till Thailand. Man ska svara på någon fråga och berätta sitt bästa matminne. Jag kommer definitivt göra mitt bästa för att vinna. Oj, vad jag skulle vilja vinna den resan!!

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *