Sorry att det inte blivit något inlägg…

…det kom en bebis emellan i onsdags.

Det kom något oväntat då hon skulle komma först sådär 2 veckor senare. Jag som slutade jobba i fredags och tänkte att jag skulle ha lite mental tid att ställa in mig på en ny fas. Vi kom 18.15 till förlossningen och 20.13 var hon född.

Allt har gått perfekt, men utav lite olika skäl var jag ändå tvungen att stanna på sjukhuset 3 nätter, så idag lördag eftermiddag kom vi äntligen hem.

Stolt STORASYSTER kom och hälsade på och livade upp sjukhusvistelsen!


Tänk att min lilla tjej nu känns som hon blivit vuxen nästan….

Hur som, nu ska här bakas och lagas mat för OJ vilken energi jag fick av att bli av med foglossningar, illamående, kilon osv osv. Jag längtar efter att pröva nya recept, baka, fixa och trixa! Så hoppas inte alltför många av er gett upp hoppet om mig under den senaste veckan!

Linda

0 kommentarer

  1. Massor av grattiskramar till Dig och Daniel! Vad skönt att lillan kommit till världen!

    Hälsa den stolta storasystern!

    /Lollo med familj

  2. Stort grattis!! Nu är det fyra stycken jag hört om som fått innan eller på dagen uträknad dag. Suck!! Jag väntar fortfarande. Har gått 8 dagar över tiden idag. Nu får min bebis också komma ut!!! Ser sååå mysigt ut!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *