Lookie lookie…

…vad jag fick av sambon i födelsedagspresent! Ni kanske kommer ihåg att jag skrev att jag var så sugen på att köpa tårtfatet och glasen från Kosta Bodas serie Mine som såldes på toppensajten Campadre? Jag köpte dem inte pga att jag precis köpt bort mina pengar på Campadre då de hade Agneta Livijn kampanj. Men nu fick jag ändå Kosta Boda sakerna! De hade kommit igår (drygt en vecka efter min födelsedag) så i morse fick jag frukost på sängen i ottan, tillsammans med presenten. Bra start på dagen!!

Så otroligt fint kakfat och glas, ser så där frostigt vintrigt ut! Glasen tänker jag använda även till desserter och snacks och jag LÄÄÄÄNGTAR efter att använda allt!

Linda

0 kommentarer

  1. Jag ääääälskar Mine-serien också! Vi gav bort ett gäng med såna glas till en vän i inflyttningspresent och jag ångrar nästan att vi gav bort dom… haha… skulle ah behållt dom själv 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *