Hur många lingon finns det i världen och ostbricka

Häromdagen hade vi filmkväll. Hur många lingon finns det i världen blev det. Vilken varm, rolig, sorglig och helt helt underbar film, ge den en chans. Min sambo var tveksam i början av filmen men omvändes. Rekommenderade den till min kollega, men han är nog fortfarande tveksam. Men tro mig, om ni är det minsta tveksamma, den är OEMOTSTÅNDLIG. Fast man kommer nog gråta lite (eller mycket om man är sådär extra blödig som jag är just nu)

Ostbricka är väl bland det godaste som finns! Älskar det, men saknar rödvinet och kittostarna. Gillar ju krämiga ostar. Det är verkligen det jag längtar mest efter EN RIKTIG OSTBRICKA med RÖDVIN eller PORTVIN till.


Men lite godis blev det allt….

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *