I wish….


Lånad bild från (Kungsholmens Glassfabriks hemsida)

…att jag kunde göra denna glassen hemma, för det är den GODASTE GLASS jag NÅGONSIN SMAKAT!!! Den kommer från Kungsholmens Glassfabrik och säljs på två ställen i Stockholm. Jag råkade gå förbi deras lilla hål-i-väggen-butik långt ner på Bondegatan. Jag och Annie behövde en paus så vi tog varsin glass. Jag åt supergod citronsorbet och Annie god chokladglass. Jag frågade vilken som var deras storsäljare och då fick jag smaka en tesked av deras lime och mynta glass/sorbet……

GALET GOD! Det är verkligen den bästa glassen jag har smakat, så unik kombination: Lime med små myntablad i. Jag tycker i vanliga fall att mynta är gott, men inte något extra sådär, men såhär så blir det fantastiskt gott. Jag skickade min sambo att köpa med sig en STOR burk med Lime och Mynta sorbetglassen. Alltså, ni måste smaka den! Den är varken sorbet eller glass utan något mittemellan, helt ljuvlig!

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *