Kyckling med täcke av getost och franska örter – Favorit i repris

Vi hade min kära vän Maria med son Cimon på besök igår. Fullt ös från sekund ett på båda barnen. Cimon är en sån rolig, charmig kille och gjorde så roliga ljud då han såg våra katter Salt och Socker. Han lät mer som en fisk än en liten kisse. Mycket frestad var han av kattmaten också.

Det blev kyckling med getost och creme fraiche och sallad med nektariner, rostade valnötter, gul paprika och salladsmix. Receptet på kycklingen med getost hittar ni HÄR, det är nämligen en stor favorit i repris. Så lätt att göra också!

MUMSIGT!

Men Cimon föredrog skeden, riskakan och grönt träträd istället för min mat 😉 Efterrätten blev marängbakelse med glass och bär, kommer lite senare under dagen!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *