Lunch på Andy’s Lekland

Har ni varit på Andy’s Lekland här i Stockholm? Finns tydligen i Malmö och Kristianstad också. Vill ni liva upp tillvaron lite så är det här rätt ställe att tillbringa en dag. Barn älskar det och de är garanterat trötta när man kommer hem, och du också! Här finns en massa rutschkanor, hoppmattor, lianliknande saker att svinga sig i, bollhav, tunnlar osv. Det som är bra är att du bara betalar för barnet. Jag har köpt ett klippkort på 5 gånger för 450 kr.

Jag var här flera gånger på min mammaledighet då Annie var under ett, för då var det helt gratis att gå in här och de har en del även för minisar.

Idag var jag och Annie där med våra två fina vänner Sabina och Ebba. Jag och Sabina fick tid att prata och ’catch up’ vid lunchen, de har en Wayne’s Coffee där med dryck, lunch, kakor osv. Annars springer man mest med sina barn hit och dit för äventyr. När de är sådär 5-6 år då kan man nog slå sig ner i en fåtölj där med en tidning och låta dem röja själva.

Sabina tog denna kycklingsallad till lunch och jag tog en lasagne.

Ebba och Annie tog pannkakor. Mums mums!

Färdiga för idag! Mycket prat oss mammor emellan blev det inte, men däremot desto mer lek. Jag och Sabina ska däremot ses snart på tu man över en middag, det ser jag fram emot:-)

Linda

0 kommentarer

  1. Det är så roligt med lekland. Därför har vi börjat samla alla lekland på ett ställe. Hos allalekland.se finner du länkar till samtliga lekland i Sverige.

    Saknar du något så tipsa oss gärna. Kanske ni kan finna en ny favorit hos oss.

    Glöm inte att besöka och gilla vår nya facebook-sida. Då får du också tips om nya lekland som vi lägger till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *