Första Middagen på Manhattan

Efter att ha spenderat flera dagar i Brooklyn flyttade vi vårt pick och pack till Hotel 17 på Manhattan för de sista dagarna. Det är ett budget hotell och jag hittade det i sista minuten innan vi lämnade Sverige. Så nöjd med hotellet och kan verkligen rekommendera det. Bra valuta för pengarna. Det är helt omöjligt inrett med olika mönster blandat huller om buller, men det har gjorts på ett så charmigt sätt. Sen är det tip top fräscht vilket gör att man kan ta att man inte har varken dusch eller toa på rummet. Det är ett riktigt kulthotell visade det sig för Madonna har bott här och gjort ett fotoreportage här, Woody Allen har spelat in en film på hotellet och de kändaste modemagasinen som Vogue och Elle har gjort reportage pga stilen. Det ligger också så nära till det mesta.

Lite trötta skulle vi äta middag på stan och kom till en typisk amerikansk restaurang. Just då kändes det lite roligt att välja Chips with Blue Cheese sauce till förrätt.

Skulle beställa till Annie och det stod köttbullar på menyn. Men köttbullarna var inte direkt som de Annie var van vid och den halva portion pommes som jag bad om till henne vara megastor. Alltså blev middagen för hennes del chips i fettig sås till förrätt och bara massa pommes till huvudrätt. Kände mig inte som den bästa mamman, men vad 17.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *