Lite köttfärs över?

Jag och Annie är Home Alone. Vi hade lite bråttom lunch eftersom vi ville hinna till Tobbe Trollkarl showen här i Nacka. Då är den här omeletten perfekt! Man kan i stort sett ha vad som emellan, men köttfärs som man fått över är toppen.

Per omelett:
2 ägg
2 msk matlagningsgrädde eller vispgrädde

Blanda ihop med gaffel och häll i stekpanna.

Jag stekte i lite avokadoolja, men man kan såklart ha vilken olja eller smör som helst. Lägg på uppvärmd köttfärs, en liten näve riven ost och en klick youghurt. Vik över och mumsa i dig.

Annie var helt emot omelett, hon kommer inte ihåg att vi ätit det tidigare. Hon skulle INTE ha någon omelett. Jag sa då att hon såklart bara kunde äta köttfärsen om hon ville. Men när hon såg den färdiga omeletten så ropade hon ’pannkaka!’, sen var det löst och hon åt nästan hela vuxenportionen själv (nästa gång ska jag såklart gära en lagom portion till henne, dvs 1 ägg + 1 msk grädde).

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *