Möhippa och middag på Griffins

Vi hade mysig möhippa för en av mina absoluta bästa vänner Cecilia. Hon gifter sig i New York om drygt en vecka minsann och min lilla dotter kommer då vara brudnäbb♥

Hon rövades bort av farlig typ på Harley Davidson och kördes hem kort för att packa ryggsäck. Sedan blev det Selma City SPA på Clarion City Sign. De har en liten pool och solterass uppe på taket. Mysigt då det är sol och varmt som det faktiskt var i torsdags.

Efter lite ditt och datt bar det av till restaurang Griffins. Det är tydligen ett hett ställe (kändistätt) och som tur är så bokade vi långt innan. Så underbart ställe! Mina absolut varmaste rekommendationer om man bor eller är i Stockholm – GÅ DIT! Det var inte så farligt dyrt heller. För mig slutade notan på 250 kr för huvudrätt, alkoholfri dryck och te. Massa surdegsbröd innan ingick.

Jag åt grillad halv hummer med aioli, pommes med dill och det var fantastiskt gott! Innan maten kom det in surdegsbröd i små söta papperspåsar. Till det kom vispat vanligt smör och vispat vitlökssmör. Tre olika salter i rör fanns det också: vanligt, fänkål och anissalt och salt på rökt purjolöksaska.

Jag blev så mätt att jag otroligt nog inte orkade efterätt. Men bruden tog ’Kaffegodis’ och då kom en hel platta med minisaker: fransk nougat, hallon, tryffel, minichokladboll, rulltårta och sura band. STORT MUMS!

♥BRUDEN♥

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *