Tårta – Jajamänsan

Hoppas ALLA MAMMOR och BLIVANDE MAMMOR fick en speciellt fin söndag♥

Fick en finfin tårta, helt i min smak ♥ Chokladtårta köpt på Chokladfabriken: Chokladmousse med lime och en botten med kokos i. Chokladbomb…Mmmmmmm

Deras praliner, bakelser, kakor mm är inte utav denna världen. Deras lakritskolapralin är jag smått beroende av. När jag åkte till mina vänner i Schweiz så köpte jag med mig en låda med praliner till dem från Chokladfabriken. Jag valde att ta med rätt många lakritskolapraliner och deras hallonpralin (vet inte om de heter så men lakritspralinen är deras storsäljare och den med hallon är pastellrosa i mitten). Min väninna tittade något förolämpat på mig och undrade varför jag köpt med mig choklad till Schweiz. Visst var jag medveten om risken att det skulle floppa, Schweiz är ju chokladlandet framför andra. Då jag lagt min dotter och kom ut till min väninna så var hon såld. Hon hade testat en lakritspralin och en hallonpralin. Hon blev så förtjust i dem att hon själv googlade upp Chokladfabriken för att se om de skulle kunna skickas till Schweiz. Tydligen så kan man skicka efter dem från Schweiz. De flyttar snart till hus i Lugano då ska jag skicka en låda med praliner till dem som överraskning.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *