Fjäderlätt dessert med jordgubbar och citron

Denna dessert är ursprungligen ett recept från recept.nu, men vi har gjort om den. Vi tog t ex bort alkoholen och halvah och plussade på med passionsfrukt och lite choklad. Kvar blev en dessert som smälter i munnen.

För 4 pers:
1 l jordgubbar
2 dl mellangrädde
1 dl matlagningsyoughurt
0,5 tsk finrivet citronskal
2 msk flytande honung

Dekoration
2 passionsfrukter
någon bit mjölkchoklad
Mynta att dekorera med

Gör så här:
Vispa grädden och blanda med youghurt, citronskal och honungen. Skär jordgubbarna i mindre bitar. Varva jordgubbar med grädd/youghurt blandningen. Toppa med passionsfrukt, jordgubbar, lite riven choklad och några myntablad.

SMASKENS!

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *