Brunch på Scandic Park

Idag hade min dotter sin första dansuppvisning där de små var söta bulliga humlor. Allt gick hur bra som helst tills de skulle upp på scen. Så det slutade med att hon satt uppkrupen i mitt knä under föreställningen. Så kan det va!Jag tyckte hon var så otroligt modig ändå som försökte. Som belöning för att hon och guddottern varit så duktiga så gick vi två gudmödrar med partners tillsammans med våra gudbarn till Scandic Park vid Humlegården för brunch. Gott gott om än inte den suveränaste av bruncher i stan. Men allt var väldigt fräscht och mysigt.


Första laddningen


Det är så lugnt och fridfullt att ta en söndagsbrunch med en på 4 och en på 3.

Scandic Park får höga poäng för att de är så barnvänliga. De kom med sugrör till barnen, de fick ritpapper och kritor. Det var heller ingen som klagade trots att det levdes om emellanåt. Perfekt läge också precis vid en av de bästa lekparkerna i stan.


Gott sällskap är Aoch O ♥


Sista laddningen!

De har även en söt lekhörna:-)

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *