Liten påskmiddag med LCHF pajer

Vi åt en liten liten påskmiddag eftersom jag varit borta under påsken. Det blev lite lax, ägghalvor, mousserande, oliver, sallad och skallösa pajer. Gjorde dem enligt recept som varit tidigare här på bloggen, se HÄR. Men jag bytte ut getosten till Västerbottenost (sådär 150 g per paj) och hade massa salami, paprika, oliver och tomater i. Bra LCHF pajer dessutom.

Annie och Guddotter Nora fick ett eget litet Tea party. Jag hittade de sötaste miniformbröden man kan tänka sig i Schweiz. Det blev minismörgåsar som var alldeles lagom för småtyperna.

Det fina fatet till minismörgåsarna har naturligtvis min fantastiska moster gjort. Vill ni se andra saker hon gör så se HÄR. Titta bland annat på min mosters handslagna kakel!

Linda

0 kommentarer

  1. Har helt missat att kika in här eftersom jag också var bortrest under påsken. Vilken underbar resa ni verkar ha haft och så mycket godsaker du handlat! Lova att rapportera om banana split-chokladen! Tack för tipset om pajen! Har nämligen en burk bredbar chevre i kylen och saknade inspiration till vad jag skulle göra med den. Ska svänga ihop en paj till valborg nu! Så tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *