Goda skatter från Schweiz

Jag köpte med mig sjukt mycket choklad från Schweiz. Men måste försvara mig med att en hel del av detta gick direkt in i påskägg till sambo, dotter och guddotter. Jag glömde en del också i all hast att komma till flyget. Till min sotra sorg blev bland annat goda ostar kvar i kylen. Men en del kommer snart i paket från min väninna:-) Här nedan mina favoriter:

Migros egen kollektion (stor affärskedja, som ICA ungefär). Dessa tryfflar innehåller en hel macadamianöt i varje tryffel och de är helt sagolika. Jag och Cecilia åt upp en hel liten ask idag, och det gick snabbt!

Bananasplitchokladen hittade jag på flygplatsen. Jag har ännu inte smakat, men den lät så spännande med banan och nötter i och min sambo som gillar vit choklad fick den i sitt påskägg. Jag hoppas jag får smaka en bit. Den kan lika gärna vara flip som flop.

Om ni inte har smakat Ragusa choklad så gör det!! En av de saker jag alltid köper med mig. Det är nougat med hasselnötter insvept i mörk choklad, otrolig kombination. Jag har sett den i Sverige, men den blir så dyr här. Nu fanns den dessutom i form av påskägg – MUMS!

Chips för barn UTAN smakförstärkare, färger eller konserveringsämnen – Bra och riktigt äkta goda.

Gonatt!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *