I’m Back!

Jag är tillbaka! Igår gick jag för första gången på sådär 3 månader in och tittade om jag hade någon enda besökare kvar OCH faktiskt så verkar det vara flera som gått in, jag blev alldeles tårögd. Jag har även fått flera så fina kommentarer. Det har värmt och värmer fortfarande! TACK SNÄLLA ♥ ♥ ♥

Vad hände då? Jo, jag blev gravid och så fruktansvärt illamående. Roligt att ha en matblogg när minsta lilla matos får en att springa till toaletten och kräkas. Jag försökte där i början att hålla allt igång, men när man inte ens vill se mat, lukta mat och allra minst tänka mat då blir det klurigt med matblogg. Smaksinnena skenade iväg och ingenting smakade som det brukada. Jag som ÄLSKAR mat, kunde inte tänka mig något värre.

Det enda jag ville ha var citron i alla möjliga former. Någon som haft några konstiga cravings? Berätta berätta!

Drack 7 st Brämhults lemonad på två veckor och en massa citronfanta (jag tycker i vanliga fall inte om kolsyra, dricker ALDRIG Fanta i vanliga fall)

MMMMMMMM……….

Nog tjat om det nu. Jag mår för det mesta bra nu och nu ska här bloggas! Jag lagade en riktig rätt för första gången igår kväll med getost, kyckling och creme fraiche – Fantastiskt gott och så enkelt! Kommer lite senare idag.

STORA KRAMAR

Linda

0 kommentarer

  1. Härligt att ha dig tillbaka och ett varmt grattis till graviditeten! Här är en medsyster som också blir grymt illamående under sina graviditeter. Min blogg låg nere under 9 månader pga graviditet. Tråkigt men så kan det bli. Det finns för övrigt inget att skriva heller om man lever på Fanta eller näringsdrycker, som jag gjorde. Själv hade jag inga större cravings men åt (läs: försökte äta) salta kex, apelsinsaft, bananer och ugnspannkaka. Är inte vidare sugen på något av det idag.

    Skönt att du mår bättre nu! Hoppas att det ska få fortsätta så!

  2. Åh va roligt! Stort grattis! 🙂

    Jag fick inga cravings när jag var gravid däremot kunde jag inte äta smågodis som annars är min stora "passion"! 🙂 Så fort lilltjejen föddes kom dock godissuget tillbaka 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *