Lite choklad på en helt vanlig vardag!

Fick en ask choklad av min sambo såhär en helt vanlig vardag! Det är 4 olika sorters tryfflar som alla säger Ät mig! Eller vad tror ni om: Vaniljtryffel, Kaffekasktryffel, Mintcognacstryffel eller Apelsintryffel?

Linda

0 kommentarer

  1. Det är ett under att du inte har 350 kommentarer vid varje inlägg som vrålar hur fantastiskt gott allting låter! Jag blir hur hungrig som helst av alla dina recept. Jättefina fotografier också. Du får MVG! (usch vilken trött lärarhumor)

    Kram 🙂

  2. Ha Ha

    Nä, jag förstår inte heller varför jag inte har minst 350 kommentarer;-) Tack för dina fina ord. De värmde verkligen! Tänk att jag får beröm av en lärare i grafisk kommuniukation och fotografi.

    Ses Måndag/Kram!

  3. Hmmm….GRAFISK KOMMUNIKATION…jag är ju ändå lärare i svenska….Lärare i svenska som inte kan stava till kommunikation…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *