Inspiration till nya stordåd

Fick hem nya nymret av Elle mat & vin igår. Nu idag på morgonen vid förmiddagsespresson fick jag ÄNTLIGEN tid att bläddra igenom den. Jag verkligen älskar den tidningen. Vi har prenumererat på den i flera år nu. Den kommer inte så ofta, en gång i kvartalet. Så de få nummer som man får läser vi framlänges och baklänges kan man säga. Bilderna är magiska och finurligt komponerade och jag fastnar på bilderna och låter mig inspireras även om jag inte är intresserad av just det specifika receptet. Jag spar precis alla nummer.

Denna gång var temat VINTERMYS. Det var kanske inte deras bästa nummer, eller så jämför jag med jul- och nyårsnumret som var underbart. Men det fanns såklart flera recept som jag vill och kommer testa. Eller vad sägs om:


Hembakta bagels? Jippiiii!

Hasselbackspotatis med västerbottenost? Mmmmmm!


Pasta Carbonara har jag tänkt på länge. Kommer definitivt väldigt SNART!


Så snygg chokladfondant. Denna är gjord med mörk och vit choklad. Kan det bli bättre? Jag gjorde choklad fondant innan jul som smälte i munnen, se HÄR. Sugen på att testa fler och det lät spännande med vit choklad.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *