Västerbottensnacks, Lax med hummersås och Moccapannacotta – Slå det om ni kan!

Vilken hejdundrande middag vi var på ikväll. Var bjuden, eller tror att det kanske var så att jag bjöd in mig själv…Hur som så var det en underbar kväll hos en vän som betyder otroligt mycket för mig. Hon är en sån fena i köket att man baxnar. Jag tror inte att hon någonsin har lagat något som ens var ”sådär”. Här nedan ser ni några bilder från lyriskt god middag. Recepten kommer under helgen.

Tunnbröd med smält västerbottenost (och eventuellt chili eller kummin på). Vi åt alla alldeles för många av dessa. Begärliga är ordet!

Därefter var det ugnsbakad lax med luftigt pressad potatis och hummersås på vitt vin, hummerfondsamt västerbottenost. LJUVLIGT! Glömde säga att vi fick sallad med världens godaste dressing på Mangobalsamvinäger

Tänk er själva då efterrätten kommer in på det här sättet! Då vet man att man inte är hemma iallafall, för där kommer tyvärr desserten aldrig in på det här sättet (fast nu så). Krämig pannacotta kokad med kaffebönor för den där lätt mocchaaktiga smaken av kaffe. Därtill vaniljstång och allt toppat med massa hallon.

EMMA, DANIEL, VIDAR och ELLEN

TACK ♥

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *