Mysig körsträcka till 2011

Hur var er Nyårsafton? Åt ni något gott? Vi hade en perfekt kväll där vi var 6 vuxna, några ungdomar och 5 vilda barn. Precis innan 12 började de minsta barnen slockna, så 10 minuter i 12 satt vi i bilen hem. Nedräkningen inför 2011 skedde alltså i bilen på totalt biltom väg. Sällan man ser så tomma vägar i Stockholm.

Vår hummersoppa med parmesanoststänger. Recept kommer inom kort.

Barnens förrätt blev festliga tandpetare med allt möjligt gott. Bra med lite plockmat till dem.

Annie är alltid bland de första att sätta sig vid bordet och göra sig beredd att äta. Innan de andra hunnit sätta sig hade hon tutat, ätit sin jordgubbe (innan saften hälldes upp), provsmakat en pinne, och böjt runt med sugröret.

Lite mingelprat med min brunbrända, fina vän Titti. De hade precis kommit hem från underbar långsemester i Shanghai. Vad tittar jag på då? Ingen aning.

Sen blev det riktigt god oxfilé med potatisgratäng, sparris och sallad. Perfekt middag!

Mätta i magen och prat om Shanghai, att bli sjuk på resa, Konferenser i Las Vegas, skidåkning och att alkoholfri Singha smakar bättre än de andra alternativen.

Barnen fick också oxfilé och potatisgratäng. Rensade tallrikar som ni ser. Sen blev det disco på rummet med snacks, och lite senare tomtebloss och smällare ute

Mina champagnetryfflar till kaffet. De fick mycket bra omdömen:-)

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *