Grattis till Fest på 30 min. av Jessica Frej

Fest på 30 min Jessica Frej

Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge. Skämt åsido, sorry att jag varit sen på att lägga in vinnarna av Jessica Frejs Fest på 30 min. Jag har just nu en stor utmaning där jag ska ta fram ett recept som jag sedan kommer tävla med. Jag har jobbat på det receptet. Tänkt, lagat upp, slängt, börjat om och så har det varit de senaste dagarna. Deadline är fredag, då ska receptet ha skickats in. Men nog om det! Det är alltid svårt att välja vinnare, man vill ge alla en vinst. Men för er som inte vann den här gången så kan jag bara säga: Det kommer mer!

Här kommer då vinnarna: 

Grattis ni tre som skrev så här i kommentaren till tävlingsinlägget:

Nina

Ååå jag som har velat ha den men har inte Prioriterat mig själv som vanligt. För om jag vann så skulle denna bok självfallet gå till mig själv. Den skulle jag vara värd =) älskar att laga mat och vill gärna lära mig mer om matlagning. En massa mer!

Svaret: Hon har skrivit fyra st innan denna.

Wilma

Jag gillar att laga mat och skulle vilja lära mig nya saker att laga,- boken vore en perfekt 12-års present till mig?
Jessica har skrivit 4 böcker.

Therese

Jessica har gett ut 8 kokböcker om man ska räkna dom som har översatt till andra språk. Ska man bara räkna dom svenska så är det fyra böcker samt fyra som har översatts till andra språk. Så totalt är det 8 böcker.
Jag skulle vilja vinna denna bok för att jag själv älskar att ställa till med fest och med denna bok så kanske man kan göra det lite oftare och även göra vardagen till en fest lite oftare. ?? speciellt nu när mörkret faller in och vardagen kan bli lite mörk trist och tråkig.

STORT GRATTIS TILL ER! 

Jag hör av mig till er via mail för detaljer om signering samt adress boken ska skickas till.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *