Sthlm Tapas Selected i Gamla Stan för skönt häng

Sthlm tapas selected

Sugna på krispiga sötpotatispommes med parmesan. Ja, då ska ni verkligen bege er till Sthlm Tapas Selected i Gamla Stan . Jag var där igår kväll och drömmer mig tillbaka till just dessa sötpotatispommes. Himmel! 

Sthlm tapas selected

Men det var inte det enda vi åt, även om jag skulle kunna leva på deras sötpotatispommes i flera dagar, utan problem. Sa jag att det kom med en superdipp till sötpotatispommes också. Det kom in med räkor i chiliolja och de var så perfekt tillagade i såsen. Men det kom mer.

Sthlm tapas selected

Vinn resa till Barcelona för två!

Vill bara tipsa om att när ni går hit så missa inte att du just nu faktiskt kan vinna en resa för två till Barcelona i slutet av november (värde 15 000 kr) bara genom att hashtagga en bild härifrån tillsammans med STHLM TAPAS loggan eller en Estrellastjärna (se ovan), och ange vilken restaurang du är på (i platsinfon). Använd #rutadesthlmtapas och #sthlmtapas i texten och se till att ha en öppen profil (i alla fall under tävlingstiden). 

Sthlm tapas selected

Ja, det kom mer. Pankofriterad kyckling med ännu en superdipp, Pimientos de Padróns, och grymma grönsaker. Det är bara ett litet axplock ur menyn. Menyn har inte överfullt mer rätter men byts ut regelbundet med nya goda rätter. De vi smakade på var alla övergoda. 

Sthlm tapas selected

AW på torsdagar

Missa inte heller deras AW, Ruta de STHLM Tapas, på torsdagar 16-19 på Kornhalmstorg 51 i Gamla stan eller någon av deras andra ställen.  Då är det högt i tak och toppenpris: Estrella Damm 40cl, Pimientos de Padróns och veckans tapa, allt för 150 kr (Alkoholfritt alternativ 120 kr). Tips! Om ni är där på AW så fråga efter stämpelkort. Efter några få stämplar får du ett presentkort. 

Jag hade med mig mina två smådonnor, levererade direkt från förskola och skola. Lite småtrötta blev de omhändertagna på allra bästa sätt på STHLM Tapas med paraplydrinkar och mys. Så det funkar också, att ta med sig barnen alltså. Men jag ska verkligen stämma träff med vänner för AW här och några tapas, absolut en skål med sötpotatispommes med dippen. 

Sthlm tapas selected

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *