7 minuters träning

7 min workout sju minuters träning

7 minuters träning är min nya träning och det som faktiskt får mig att träna, varje dag nu.  En träning du kan ta med dig överallt och som du alltid hinner med. Det var min väninna i Schweiz som tipsade. Jag laddade ner den direkt. Den heter 7 min Workout och kostar 30 kr.  För mig så värt det. Du har den i mobilen och kan göra övningarna precis var som: inne, ute, borta, hemma. Den har varit perfekt så här under semestern. Det här är träning som har forskats fram för att vara högeffektiv. Det bygger på att du endast har 10 sekunders vila emellan de 12 övningarna, och att du gör dem i ett svep. 

Träning 7 minuter

Det hela tar sammanlagt endast sju minuter och består av 30 sekunders omgångar av olika övningar som går igenom hela kroppen. Mellan varje övning är det 10 sekunders vila. 12 st övningar på raken. Du kan välja att ha en röst som räknar ner, att ha små filmer där en person (du kan själv välja om det ska vara en kvinna eller en man) som gör övningarna samtidigt, eller bara en bild på övningen, eller beskrivning. Jag har haft filmerna då jag tränar. Övningarna är enkla: plankan, armhävningar, jumping Jacks osv. Min väninna i Schweiz gör tre omgångar i taget, alltså 21 minuter. Dit har jag inte kommit än. Jag brukar gå ut och springa eller ta en PW i 30 minuter och sedan göra 7 minuters träningen. Då gör jag en omgång. Tror att jag snart är redo för att göra två omgångar. När du känner att du klarar av omgången tre gånger i rad, eller du känner dig trött på övningarna så kan man uppgradera och få nya 

7 minuters Träning

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *