Smakbox Sommarfest – Rabattkod

Smakbox sommarfest

Lovade att lägga upp och visa Smakbox Sommarfest som kom för ett tag sedan. Smakbox är en prenumerationstjänst där du får en låda varannan månad för 189 kr. Värdet däremot är ca 350-450 kr. Värdet på Smakbox Sommarfest är t o m 470 kr. Så otroligt prisvärt och roligt innehåll. Vill du beställa Smakbox Sommarfest så kan du t o m göra det med 15% rabatt om du använder min kod LINDASMATSTUGA. 

DSC_1095

Några favoriter. Rökt olivolja från ZETA, G R Y M! Den slet jag upp direkt och droppade i grekisk yoghurt som en dipp till grönsaker. Himmelsk. En annan intressant nyhet är SOIA från Ponti. Det är en kombination av balsamvinäger och sojasås. Ekologisk choklad från MALMÖ CHOKLADFABRIK 70% kakaohalt. Så snygg förpackning dessutom. 

DSC_1085

Sprite med mynta, perfekt till sommarens drinkar. Eller Almond thins från Jules Destrooper till glass. Chili flakes från Santa Maria. Jag har börjat använda chili flakes till allt. Ekologis Målitidsdryck från Kivik, Citrus. Har inte testat än men den ser så god ut och är gjord på helt naturliga råvaror. Riesen har kommit ut med mjölkchoklad, mums. Alltså, jag älskade allt i boxen. Så roligt att få en sådan här överraskningsbox och precis allt kommer jag äta, använda. Boxen är inspirerande och rolig. Det kommer även med ett recept och information om alla produkter. 

Linda

3 kommentarer

  1. Nu är boxen beställd 🙂 Tack för tipset och skulle verkligen vara jättekul om du tipsar när du använt något från den, t ex som med olivoljan. Jag älskar att testa nya saker men är värdelös på att hitta användning för dem.

    Ha en fortsatt underbar dag och tack för en härlig blogg!

    • Tack för fin kommentar. Jag har faktiskt redan testat olivoljan, så så härlig. Bästa nyheten på länge! Blanda ner lite olja och flingsalt i gräddfil och ät till färskpotatis. Eller till Skagenröra. Det var mycket gott i lådan:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *