Veckomeny och Jordgubbar med mynta

Veckomeny

God Morgon allra härligaste vecka! På onsdag åker vi till Nice, jag och barnen. I och med att vi lyfter ska alla betyg vara satta, dvs ca 180 st betyg. Det kommer vara intensiva dagar och kvällar för att bli klar, men då vi lyfter så är allt klart. Vi ska ha ett gäng härliga dagar i Nice. Vad de kommer innehålla har jag ingen aning alls, just nu. Jag har fått lite tips. Vädret ska bli sol och moln. Sådär 20 grader. Ni kommer nog ha samma väder, eller varmare här hemma. Här kommer veckomenyn till er. Jag har lockat barnen med att det blir grodlår och sniglar då vi kommer till Frankrike, de är i skräck:

Toscansk brödsallad

Fisknuggets med citronmajonäs

Flygande Jakob

Grym pasta med salsicca och fattigmansparmesan

Lite favoriter, helt enkelt. Har ni testat Toscansk brödsallad, riktigt beroendeframkallande, Fisknuggets är barens favoriter och ett lätt sätt att få i sina barn fisk. Flygande Jakob på färdiggrillad kyckling. Tröttnar aldrig, klassiker. Sist men inte minst en pasta med salsicca och fattigmansparmesan, vet ni vad det är? Kika på länken så får ni se, men ni kanske visste redan. 

jordgubbar-med-mynta0

Och en liten överraskning till er, Jordgubbar med mynta, Love, Love, Love den här kombon. Så delikat och så speciell, speciellt god det vill säga. Innan vi åker har jag även lovat en läsare att lägga upp ett inlägg med förrätter som passar på ett bröllop. Jag har lite idéer. 

Ha en särdeles fin vecka snart semester och ledigt!

Linda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *