När barnen fixar frukost

Mors dag frukost

Barnen ordnade frukost till mig i morse. Jag fick inte ens gå ur sängen innan de var helt klara. Man blir alldeles rörd. Annie hade mosat ihop frysta hallon med vaniljyoghurt med en gaffel direkt i glasen till fryst yoghurt. Sedan hade hon strösslat över dinkelpuffar och lagt på mynta. Magda hade dukat bordet. De hade lagt upp bröd, ställt fram juice och hade även en present.

Mors dag frukost 1

Både jag och deras pappa är noga med att uppfostra dem till att bry sig om andra och att uppmärksamma när någon när eller kär fyller år, det är mors eller fars dag eller något annat. Vi är separerade sedan flera år, men samarbetar väldigt bra runt detta. Så han hade frågat vad de ville göra och hjälpt dem med att fixa allt innan helgen. Så stolt och rörd över hur fint de hade ordnat och hur omtänksamma små individer de är. 

Mors dag frukost 2

Linda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *