Grymma burgare och öl inledde veckan

 Lily's burger Newcastle Brown ale Nöjesguiden

Lily’s Burger har Stockholms bästa burgare, enligt många. Stora, saftiga och perfekt tillagade. Grymt härliga. Igår kväll blev det Lily’s Burgare med Newcastle Brown Ale ute i solen i bästa sällskapet. Så gott. Har ätit nästan helt vegetariskt under en längre tid nu och väldigt mycket grönsaker och sallad, så det var gott att äta krispiga fries och en riktigt bra burgare nu.   

Lily's burger Newcastle Brown ale Nöjesguiden 

Newcastle Brown Ale. Det är väldigt sällsynt att jag dricker öl, men så hände det här. Läskande till burgaren, överraskade mig själv med att tycka det.

Lily's burger Newcastle Brown ale Nöjesguiden 1

Peppigt sällskap med burgaren och ölen: Jessica, Siri och Olivia. Skönt att komma iväg från alla Nationella prov en stund. Förutom lördag dag då vi var på Furuvik så har jag suttit hela dagar, kvällar och nätter med prov. I morse kände jag att jag verkligen behövde göra något annat, så jag gick upp tidigt och tränade ett power-intervall-pass på gymet. Fick en sådan rush av energi. Så härligt. 

 Lily's Burger med fries

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *