Vårmingel hos editK

EditK mingel vår

Hellooo vänner. Jag svischade förbi på ett vårigt mingel hos editK igår. En rolig fest ger alltid energi som min vän Jessica brukar säga. Det var bubbel, snittar, roliga och intressanta människor. Edit K arbetar med olika varumärken och är agent åt ett flertal kända personer. En riktig Power Woman med outsinlig energi. 

Snittar med ärtpesto och mynta eller rödbetor-och-feta-röra, färska fikon med fräsch topping och de sötaste minibrownies med färska hallon. Allt glutenfritt och gjort av, TADAAAAM, Jessica Frej. 

DSC_0672

Som jag tycker om den här människan. Jessica har en förmåga att få alla att må bra, alltid. Den senaste tiden har vi bara setts på event (ja, och väldigt kort )Men tro mig Jessica och jag är bäst på att uppdatera vad som hänt på några minuter i raketfart. På måndag ska vi på ett event tillsammans, bara för att hinna prata lite mer grundligt. Det ser jag fram emot. Däremellan ska Jessica springa halvmaran i Göteborg. Hon bara drar iväg själv för att springa. Sådan är hon. Om ni inte visste det så är Edit Jessicas agent sedan nästan ett år tillbaka. 

DSC_0661

Pioner i editKs signaturfärg rosa. Så härligt mingel. 

DSC_0656

B U B B E L och toppenmänniskor. Här med Terese som driver en av Sveriges största träningsbloggar, är träningsexpert och har skrivit flera böcker om träning, ätstörningar med mera. Även hon har Edit som agent. Margareta driver Årstiderna som erbjuder ekologiska matkassar och råvaror. Även Årstiderna samarbetar med Edit. Vi har träffats så många gånger via event att vi nu nästan känner varandra. Roligt att se dem och prata lite träning. Vi pratade lite om olika lopp.  

Edit K Mingel

Nu helg och mot nya äventyr. Vart det bär av ser ni imorgon. Roligt kommer det att bli!

Linda

En kommentar

  1. Blir helt tårögd när jag läser detta. Älskar dig, du är så fantastisk du med och lyckas alltid lyfta andra på ett så fint sätt. Tänker på dig imorgon när jag springer❤️ Så glad att du finns i mitt liv!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *