Hälsosamma, veganvänliga, mellanmål

Semper hälsosamma mellanmål

Hälsosamma mellanmål för vuxna i pouch. Ni vet pouch, sådan där liten påse, som man köper med fruktpuré till barnen. Jag har undrat länge varför man inte gör sådana till vuxna. Så, vips, har Semper också tänkt så. Det var så på tiden. De har nu lanserat 7 nyheter med endast ärliga och enkla ingredienser så som ren fullkornshavre, frukt, bär och nötter. Inget skräp. De är fria från gluten , laktos och har inget tillsatt socker. Veganvänliga.

Semper hälsosamma mellanmål

Jag som alltid har med något litet snack att ta precis innan träning eller precis efter träning, tills man hunnit hem, hunnit gjort maten. Gillar dessa massor. Idag powerwalkade jag. När jag kom hem gjorde jag en smoothie på vaniljyoghurt, jordgubbar, rabarber, blåbär och kanel. Till det tog jag en Soft oat bar som är gjorda på ren fullkornshavre, russin och äppeljuice. Dessa finns i kakao och apelsin.  Fruit & Nut Bar är gjord på dadlar och cashewnötter. De finns i Passionsfrukt och Björnbär.

Semper hälsosamma mellanmål

Pouchhistorierna, Fruit & oat Smoothie är gjorda på ren havre, frukt och acerolabär. De finns i tre varianter: Hallon, Päron & Aronia, Mango & Passionsfrukt och Blåbär, äpple & mynta. De kan alla förvaras i rumstemperatur. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *