Smakbox – Lycka i en box

 Smakbox

Tänk er att få hämta ut en hel låda på posten med helt underbara matprodukter. Smakbox är en helt ny produkt på marknaden, en prenumerationstjänst där du får en låda skickad till dig varannan månad för endast 189 kr. Värdet på premiärboxen är 454 kr! Den första är extra knökfylld med helt magiska saker kopplade till mat och dryck (om du också vill ha den så hittar du rabattkod längre ner i inlägget). 

DSC_0962

Eller vad sägs om Urkraft Granola Tranbär, Svarta vinbär, Kanel & chiafrön – FINAX. Nyhet som är rik på fiber dessutom. Den här var så god och välgörande har ätit till frukost flera dagar i rad nu. 

smakbox

och, jag som är helt galen i chips: Svenska Lantchips Ekochips, ca 20% mindre fett än andra chips. Det var bra, för mig i alla fall som inte kan öppna en påse utan att äta allt. Nyfiken på rosmarinsmaken, tänkte testa den som förrätt med dipp tror jag. Vad tror ni om Soda Pink Lemonade till påsk? Smak av hallon och citron och hela 30% mindre socker än vanlig läsk. Förresten, om ni skyndar er så hinner ni också få premiärboxen och ni får en fin rabatt på 15% om ni uppger koden LINDASMATSTUGA (det är begränsad upplaga på den dock så skynda om ni vill ha den). 

DSC_0957

Eller glutenfritt knäcke från FRIGGS på chia och vallmofrön, bakat på bovetemjöl och majsmjöl och med 28% superfrön. På sidan ser ni Ekologisk grönsaksfond från Bond Touch of Taste. En fond helt utan tillsatser. Du kanske även ser det ekologiska och KRAV märkta ingefärspulvret. Gillar att det vara med lite godsaker av det bättre slaget som MADE GOODs Raw Fruit & Nut Bar med Apelsin och Paranöt, allt etiskt anskaffat. 

smakbox

Roligt att de plussar på  lådan med köksdetaljer som den här påsklämman med hällfunktion från SMARTA SAKER. 

Smakbox innehåll

Alltså jag skulle utan problem kunna fortsätta att visa alla sådär 15 produkter, så nördigt lycklig över alla. Gillar att de överraskar, tänker ekologiskt och samtidigt har en bra spridning på innehållet. Dessa majskakor från FRIGGS är perfekta att ta med till barnen som snacks efter aktiviteter. Svenska Kvarngryn är sedan länge favorit hos oss, som omväxling till bulgur, cous cous, pasta, ris. Andra kvinnor må gå igång på skönhetsgrejer, boxar med matrelaterade produkter är mer min ’Cup of Tea’. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *