Aftonbladet och Lindas Matstuga – Wohooo

Aftonbladet

 

Ja, idag har sannerligen varit en så bra dag på väldigt många sätt. Helt helt underbar på massa vis. Inte minst då Aftonbladet ringde och ville ta med ett av mina recept på sin sida, se HÄR. Roligt är att ta i i underkant. När man i så många år lagt så mycket tid på bloggen och får ’cred’ genom kommentarer av er läsare, en lyckad audition i Sveriges Mästerkock eller genom en blänkare i Aftonbladet, då blir det verkligen värt all tid, energi och kärlek man har lagt ner på sin ’tredje baby’. 

Och missa för allt i världen inte den här banankakan som är den bästa någonsin!

Aftonbladet banankaka

När jag precis gick in nu ock kikade så är banankakan det mest lästa idag! Alltså!

K Ä R L E K

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.